Home > Over Yelloo | steigers, hangbruggen en bouwliften > Over Yelloo

Over Yelloo

Yelloo is sinds 1995 gespecialiseerd in het monteren en demonteren van stalen en aluminium steigers, hangbruginstallaties en bouwliften. Met deze verschillende oplossingen op hoogte kunnen onze specialisten u altijd van het juiste advies en het juiste materiaal voorzien: van woonhuizen en kantoorgebouwen tot bruggen, kerk- en watertorens. Yelloo is een flexibele organisatie die dicht op de markt opereert. We focussen op vernieuwing en innovatie.

Kennis en kwaliteit

·

Het materiaal dat Yelloo aanbiedt is van topkwaliteit en voldoet aan alle eisen. Na plaatsing vindt er altijd een keuring plaats.

·

U wordt door de experts van Yelloo voorzien van goede en degelijke adviezen. Yelloo denkt, als lid van branchevereniging VSB, mee over de werkzaamheden die u gaat verrichten en kiest daarbij de juiste oplossing voor de juiste werkzaamheden.

·

Mocht een standaardtoepassing niet toereikend zijn, dan zijn er altijd nog speciale oplossingen op maat mogelijk.

 

Ons assortiment

·

Aluminium steigersystemen

·

Stalen steigersystemen

·

Hangbruginstallaties

·

Bouwliften

 

Geschiedenis

In Zwolle begint Arjan Jansen op 1 april 1995 zijn eigen bedrijf ‘Jaston Steigerbouw’, gespecialiseerd in het monteren en demonteren van steigers. Het bedrijf is in 1995 kleinschalig opgebouwd, maar groeide uit tot een organisatie met ruim 110 medewerkers. In 2008 heeft Jaston Steigerbouw haar naam gewijzigd in Workx, een bedrijf met landelijke dekking. Na de afsplitsing in 2010 is een nieuwe richting gekozen onder de naam Yelloo. Het assortiment is uitgebreid en bestaat uit: aluminium- en stalen steigersystemen, hangbruginstallaties en bouwliften.

Na het faillissement in maart 2014 is Yelloo overgenomen door de Jako Groep B.V.
En worden vanuit Zwolle de werkzaamheden voortgezet.

 

Missie

Vanuit een stabiele onderneming met betrokken medewerkers overwinnen wij met steigers de zwaartekracht voor tevreden relaties.

 

Visie

Yelloo als serieuze en betrouwbare dienstverlener, die de hoogst mogelijke relatie- en personeelstevredenheid biedt.